Belangrijke informatie

Tijdloos Uurwerken stopt eind 2020. Dit hebben wij op 12 oktober aangekondigd op onze Instagram pagina. Er zijn die dag veel vragen en opmerkingen binnengekomen en graag zetten wij alles uiteen op deze pagina.

Ten eerste zullen we eindigen met een drop van tien vintage Omega horloges! Deze zullen maandag 19 oktober verschijnen in onze collectie en onze Instagram pagina. Momenteel zijn wij nog druk bezig met onderzoek en het maken van foto’s. Daarnaast gaan wij alle horloges van de huidige collectie in prijs verlagen.

Wij willen benadrukken dat alle horloges die verkocht worden door Tijdloos Uurwerken GEEN garantie meer hebben. Dit doen we om een simpele reden, we willen geen verantwoordelijkheid meer over verkochte horloges wanneer we al klaar zijn met ons bedrijf. De positieve kant van het verhaal is dat wij daardoor wel de prijzen kunnen verlagen. Hoe je het ook wil bekijken, het blijven dezelfde horloges!

De reden dat wij hebben besloten het bedrijf te ontbinden is ook vrij simpel, het wordt voor ons te complex om het bedrijf draaiende te houden wanneer wij alle drie studeren in een andere stad. Ook willen we graag benadrukken dat we er niet van balen dat we stoppen met Tijdloos Uurwerken. We hebben enorm veel geleerd en meegemaakt en dat zullen we voor altijd meenemen. We hebben écht met plezier aan Tijdloos Uurwerken gewerkt.