Service, reparatie en restauratie voor uw vintage horloge

Vintage horloges tikken decennia lang met de eigenaar mee, toch worden ook horloges ouder met de tijd. Bij ons kunt u terecht met uw (vintage) horloge voor een servicebeurt, reparatie of restauratie. Geef uw horloge de aandacht die het verdient!

Achter de wijzerplaat van een horloge zit een complex mechanisme dat de tijd bijhoudt. In dat uurwerk zitten allerlei bewegende onderdelen, net als een auto heeft een horloge soms een servicebeurt nodig. Wij raden aan om uw horloge elke paar jaar te laten servicen, zo blijft het horloge in goede staat. Om u hiermee verder te helpen hebben wij een gespecialiseerde uurwerktechnicus die zowel met moderne als vintage horloges werkt. Bij een servicebeurt gaat hij aan de slag met:

  • Uurwerk reinigen en afregelen
  • Nieuwe olie en vet in het uurwerk
  • Indien nodig onderdelen vervangen
  • Kast en band reinigen en polijsten*
  • Plexiglas polijsten

*Het kan zijn dat u uw horloge niet wil laten polijsten, om bijvoorbeeld de originele vorm van de kast te behouden. Laat het aan ons weten wanneer u dat graag zou willen.

Daarnaast bent u ook van harte welkom voor kleinere ingrepen. Denk dan aan een glaasje vervangen, het polijsten van de kast en/of band of een nieuw bandje erop laten zetten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, we helpen u graag verder.

Vacheron Constantin K 1014

Voordat we een prijsopgave kunnen geven, moet onze uurwerktechnicus het uurwerk inspecteren. Deze prijsopgave is uiteraard vrijblijvend en u hoeft hiervoor niets te betalen.

Stap 1: vrijblijvende prijsopgave

Eerst kijken we met onze uurwerktechnicus naar wat er moet gebeuren, u krijgt dan zo snel als mogelijk een vrijblijvende prijsopgave van ons. U kunt uw horloge bij ons afleveren, maar u kunt uw horloge ook opsturen.

Stap 2: uurwerktechnicus

We brengen uw horloge vervolgens naar onze gespecialiseerde uurwerktechnicus, het horloge zal geserviced, gerepareerd en/of gerestaureerd worden. We zullen gedurende het proces contact met u houden.

Stap 3: terug naar u

Wanneer het horloge weer in gewenste staat is, kunt u het horloge weer ophalen. Het is natuurlijk ook mogelijk om het horloge op te laten sturen. U kunt weer van uw horloge genieten!