Garantie

Tijdloos Uurwerken heeft twee vormen van garantie, die verschillende vormen van garantie leggen wij in de onderstaande paragrafen uit.

Authenticiteit: Tijdloos Uurwerken garandeert u dat elk horloge dat u bij ons koopt authentiek is. Voordat wij een horloge verkopen, wordt het horloge eerst onderzocht. Het horloge wordt opengemaakt en geïnspecteerd. Soms komt het voor dat een horloge een vervangen onderdeel heeft, zoals een kroon of een ‘redial’. Mocht dit het geval zijn, dan geven wij dit duidelijk aan. Dat valt dus niet onder deze garantie.

Uurwerk garantie: Tijdloos Uurwerken garandeert u dat elk horloge dat wij verkopen naar behoren werkt. Elk horloge wordt door ons bekeken en ook houden we bij hoe nauwkeurig het horlgoe is We verkopen dus alleen horloges die aan onze eisen voldoen. Mocht er toch nog binnen drie maanden na de aankoop een mechanisch probleem zijn met uw horloge, dan kunt u terugkomen bij ons. Wij repareren uw horloge op onze kosten, u hoeft dus niks te betalen hiervoor.

Alle vormen van garantie komen te vervallen wanneer:
– Het horloge is behandeld door een andere uurwerktechnicus.
– Het horloge zo slordig is behandeld, dat de schuld van de opgelopen schade kan worden gegeven aan de koper.
– Het horloge waterschade heeft.

Houd in gedachte dat u een vintage horloge hebt gekocht, dit horloge moet zorgvuldig behandeld worden. Wees dus zuinig op uw horloge. Draag het horloge niet tijdens het sporten. Draag het horloge niet in een heftige regenbui of in de badkamer (stoom komt makkelijker een horlogekast binnen dan water!). Wanneer er toch water in uw horloge is gekomen, moet u dit altijd zo snel mogelijk oplossen, onderdelen kunnen namelijk gaan roesten. Laat altijd uw horloge servicen en/of repareren door een expert, uurwerken zijn complex en kunnen enkel door een expert behandeld worden.