Collectie

Vintage horloges

Bekijk onze huidige voorraad vintage horloges op Chrono Masters: www.chronomasters.com op zoek naar een Vintage Omega? Bekijk www.vintagemasters.eu

Vintage horloges zijn unieke, romantische stukken die een verhaal vertellen en met de tijd mooier zijn geworden. Horloges die altijd al stijlvol zijn geweest, dat is tijdloos.

Al onze horloges zijn zorgvuldig gecontroleerd op werking en authenticiteit.

Gratis verzending!

Uw bestelling wordt altijd binnen drie werkdagen verzonden, meestal wordt dit op dezelfde dag van uw bestelling of de volgende dag gedaan.

Authentiek

Al onze horloges zijn gegarandeerd authentiek. Elk horloge is vakkundig op juiste werking en authenticiteit gecontroleerd.

Garantie

Elk horloge is gecontroleerd en werkt naar behoren. U krijgt altijd drie maanden garantie.

Bedenktijd

Wij geloven in wat wij leveren. Daarom heeft u bij Tijdloos Uurwerken 30 dagen bedenktijd. In die tijd kunt u uw horloge zonder opgave van reden retourneren.

Vintage Movado Datron hs360 zenith el primero watch macro

De charme van vintage horloges

Vintage horloges komen in alle soorten. Waar ze vooral in verschillen ten opzichte van moderne horloges, is dat ze een verhaal hebben. Geen enkel horloge is hetzelfde, zelfs niet wanneer ze hetzelfde model zijn. Unieke stukken die gemaakt zijn in een tijd waar de focus meer lag op vakmanschap, elegantie en innovatie. Dat is dan ook terug te zien in de uitstraling van de horloges. Wij zijn van mening dat kleine(re) maten netter staan dan de groottes die we veelal zien in de horloges van vandaag de dag.

Kunst om de pols

Een horloge is meer dan een instrument om de tijd aan te geven, het is een cruciaal onderdeel van een outfit. Hét sieraad van de man, dat complementair is aan zijn stijl.

longines conquest heritage watch caseback emblem