Retourbeleid

We doen altijd ons best om u zo gelukkig mogelijk te maken met uw aankoop, maar het kan altijd gebeuren dat u zich bedenkt. Geen zorgen, bij Tijdloos Uurwerken kunt u uw gekochte horloge retourneren. Om een horloge te retourneren, volgt u de onderstaande instructies.

U heeft het recht uw horloge horloge – zonder opgave van reden – te retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Vanaf het moment dat u of iemand anders namens u het horloge aanneemt begint uw retourrecht.

Als u uw horloge wil retourneren, stuur dan een mail naar info@tijdloosuurwerken.nl. Geef duidelijk aan welk horloge u wil retourneren en eventueel de reden van de retour. Daarna kunt u het horloge afleveren of opsturen naar het volgende adres:

Tijdloos Uurwerken
Middenweg 408
1704BJ Heerhugowaard

De kosten voor de verzending van u naar ons zijn voor uw rekening. We adviseren te verzenden met Track & Trace. PostNL is verantwoordelijk voor het horloge totdat het in onze handen is. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketjes die beschadigd bij ons aan zijn gekomen of kwijt zijn geraakt. Wij accepteren alleen een retour als het horloge in exact dezelfde staat is als bij de verkoop aan u.

Als het horloge in exact dezelfde staat is als bij de aankoop, gaan wij het horloge en het uurwerk controleren op vervangen/beschadigde onderdelen. Als alles in orde is, krijgt u binnen 14 dagen uw geld inclusief verzendkosten van ons naar u terug.