Retourbeleid

Hoewel wij geloven in ons aanbod en ervoor willen zorgen dat u met vertrouwen bij ons koopt, kan het gebeuren dat u zich bedenkt. Geen zorgen, bij Tijdloos Uurwerken kunt u uw gekochte horloge retourneren. Om een horloge te retourneren, volgt u de onderstaande instructies.

U heeft het recht uw horloge horloge – zonder opgave van reden – te retourneren binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling. Vanaf het moment dat u of iemand anders (hieronder valt ook een pick-up point) namens u het horloge aanneemt begint de retourperiode.

Als u uw horloge wilt retourneren, stuur dan een mail naar info@tijdloosuurwerken.nl. Geef duidelijk aan welk horloge u wil retourneren en eventueel de reden van de retour. Hierna zullen wij u het juiste retouradres verschaffen.

De kosten voor de verzending van u naar ons zijn voor uw rekening. We adviseren u verzekerd te verzenden met Track & Trace. U bent verantwoordelijk voor het horloge totdat het in onze handen is. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketjes die beschadigd bij ons aan zijn gekomen of kwijt zijn geraakt. Wij accepteren alleen een retour als het horloge in exact dezelfde staat is als bij de verkoop aan u.

Wij zullen het horloge en het uurwerk controleren op vervangen/beschadigde onderdelen. Als alles in orde is, krijgt u binnen 14 werkdagen uw geld (minus eventuele waardevermindering aan horloge en/of band) terug.