Antwoorden op veelgestelde vragen

Frequently Asked Questions

Vaak worden we benaderd door meerdere geïnteresseerden voor één horloge. Het is in overleg mogelijk een horloge te reserveren, mits u aangeeft wanneer u verwacht het horloge af te nemen. Wij houden het horloge dan apart. Mocht er geen afspraak gemaakt zijn, krijgt de eerste koper het horloge.

Ja, het is ook mogelijk om uw horloge verzekerd te laten verzenden. Meer informatie over hoe wij verzenden kunt u hier vinden.

Wij accepteren iDeal, Paypal, overboeking, Creditcard, Bancontant, SOFORT Banking, Giropay,  en meer! Meer informatie over betaalmethoden vindt u hier

Nee, wij hebben geen fysieke winkel. Al onze horloges worden verzonden. Hierdoor kunnen wij competitieve prijzen bieden op onze horloges en servicebeurten.

Ja, mits het horloge in exact dezelfde staat is als bij de verkoop aan u heeft u het recht het horloge 30 dagen na aankoop – zonder opgave van reden – te retourneren. Meer informatie over ons retourbeleid kunt u hier vinden.

Wij hebben geen fysieke winkel. Bij de noodzaak om het horloge te bekijken kunnen wij een afspraak maken op een locatie, met camerabeveiliging, in het centrum van Groningen. 

Ja, Tijdloos Uurwerken verkoopt alleen horloges die goed werken. U krijgt dan ook altijd drie maanden garantie bij de aankoop van een horloge. Meer informatie over garantie kunt u hier vinden.

Ja, het lijkt ons hartstikke leuk als u langs zou komen! Graag wel vooraf een afspraak maken, zie Contact.

U bent geïnteresseerd in een vintage horloge, wat leuk! Toch zijn er een paar dingen die u moet weten. Een vintage horloge kan dagelijks gedragen worden, mits de gebruiker zorgvuldig ermee omgaat.

Vintage horloges zijn decennia oud en werken nog steeds! Toch zijn deze horloges een stuk fragieler dan een modern horloge. Pas daarom ook meer op met het dragen ervan. We raden iedereen af om te zwemmen of te douchen met een vintage horloge. Ook is het geen goed idee om te sporten of heftige bewegingen te maken terwijl u een vintage horloge om heeft. Het is een complex mechanisme dat het horloge laat tikken, daar kan wat mee misgaan (net als bij een auto). Ook al tikt het horloge al decennia, het risico op een mechanisch probleem is bij vintage horloges groter.

Als wij een horloge binnen krijgen, gaan we gelijk meten hoe nauwkeurig het uurwerk loopt. Neem even contact met ons op om te vragen naar de nauwkeurigheid van het horloge.

Wij staan altijd open om binnen ons netwerk te zoeken naar het model dat u wilt. Neem contact met ons op als u een specifiek model zoekt.

Wij proberen ons te focussen op de betere Zwitserse merken. Onze collectie heeft bestaan uit onder andere Omega, Seiko, Rolex, Tudor, Jaeger-LeCoultre, Vacheron Constantin, Longines, Zenith, Waltham, Certina, Eterna, Doxa, Ulysse Nardin, Heuer, Bulova, Tissot, Oris, Cyma en nog veel meer.