Over ons

Tijdloos Uurwerken is opgericht door drie vrienden die één passie delen; vintage horloges (lees meer over de start van het bedrijf onderaan deze pagina). In November 2020 is Tijdloos Uurwerken overgenomen door twee ervaren horlogeliefhebbers (u kunt ons kennen van Vintage Masters). 

Let op: Tijdloos Uurwerken gaat verder onder de naam Chrono Masters. Bekijk onze website en het actuele aanbod van vintage horloges op www.chronomasters.com

Onze missie: vintage horloges verkopen waar ons hart sneller van gaat kloppen. Wij houden van horloges van alle segmenten, en bieden u ongeëvenaarde klantenservice en communicatie. Daarnaast bieden wij service en reparatie van uw horloge aan.

Elk uurwerk vertelt zijn eigen unieke verhaal. U koopt niet zomaar een horloge, u koopt de ervaring van het dragen. We presenteren onszelf niet alleen als gewone horloge-dealers, maar ook als de online plek waar u uw volgende prachtige uurwerk kunt zien, geïntrigeerd kunt raken door het verhaal en het uiteindelijk kunt kopen om het verhaal dat het vertelt te ‘bezitten’.

We zijn toegewijd om u de best mogelijke service te bieden. Stel u voor dat u een luxe juwelierszaak binnenloopt en comfortabel kunt kijken terwijl u alle tijd van de wereld hebt. Bij Tijdloos Uurwerken willen wij u die kans geven. Ons verkoopteam staat klaar om al uw vragen te beantwoorden via het communicatieplatform van uw keuze. Wilt u gewoon met ons praten? Geen probleem. We horen graag uw verhalen!

Hoe het begon

Simon, Quinten, en Noah kregen in het najaar van 2018 de opdracht om een profielwerkstuk te maken. Zij besloten al snel om een bedrijf te beginnen. Dit idee werd gerealiseerd tot Tijdloos Uurwerken.
In januari 2019 zijn zij begonnen met het verkopen van vintage horloges. Ze hebben enorm veel geleerd en met succes en vooral veel plezier aan Tijdloos Uurwerken gewerkt. Iedereen in dit team van drie had zijn eigen taken en verantwoordelijkheden. Deze taken hebben zij enorm professioneel volbracht.

Wij vinden het een eer om hun idee voort te zetten en Tijdloos Uurwerken naar het volgende niveau te helpen.

Ex team Tijdloos Uurwerken:

Noah, Quinten & Simon