Over ons

Tijdloos Uurwerken is een bedrijf gemaakt door drie vrienden die allemaal één passie delen; vintage horloges. Daarom zijn wij in januari 2019 begonnen met onze eigen onderneming waar wij bezig kunnen zijn met wat wij leuk vinden.

Onze missie: vintage horloges verkopen waar ons hart sneller van gaat kloppen. Wij houden van horloges van alle segmenten, een prachtig horloge hoeft niet duur te zijn. Daarnaast servicen, repareren en restaureren we horloges.

Team Tijdloos Uurwerken;

Noah,

Quinten Preusting &

Simon Heijnen

Ons verhaal

Wij, Simon Heijnen, Quinten Preusting en Noah kregen in het najaar van 2018 de opdracht van onze school om een profielwerkstuk te maken. We besloten al snel om ons werkstuk te koppelen aan economie, een vak dat we allemaal volgden. Er werd ons voorgesteld een hypothetisch bedrijf te beginnen, maar het leek ons veel uitdagender en interessanter om die bedrijfsvoering dan ook echt in de praktijk te brengen. Dit idee werd gerealiseerd en zo is Tijdloos Uurwerken ontstaan.

In januari 2019 zijn wij dan ook begonnen met het verkopen van vintage horloges. Sindsdien zijn we steeds verder gaan groeien, zowel in horloges als onze kennis. Zo zijn we steeds professioneler te werk gegaan. Soms ging dat in kleine stappen, soms in grote stappen. De groei die je samen en als bedrijf maakt, vinden we gaaf. Omdat we met succes en vooral veel plezier aan/voor Tijdloos Uurwerken hadden gewerkt gedurende het schoolproject, besloten we het bedrijf na het afronden van ons profielwerkstuk voort te zetten. We hebben ontdekt dat aan Tijdloos Uurwerken werken echt aansluit bij onze passie. We zoeken elke dag nog steeds naar nieuwe manieren om nog beter en professioneler te werk te gaan. Na bijna twee jaar ervaring durven we ons met zekerheid experts te noemen.

Iedereen in dit team van drie heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden, maar elke belangrijke keuze maken we samen. Dat maakt ons team speciaal.

Online Sales & Financiële Administratie

Quinten Preusting

‘Sinds ik deze hobby heb, kom ik er niet meer vanaf. Het zoeken en kijken naar horloges is zo verslavend, dat ik het dagelijks wel doe. Het is iets waar je oneindig mee bezig kunt blijven en dat doen de liefhebbers dan ook. Dat is dan ook de reden dat ik ben begonnen met dit bedrijf. Tot nu toe pakt het goed uit en hebben we aardig wat leuke dingen mogen doen met dit bedrijf. Ook hebben we mooie horloges mogen verkopen. Kortom, het was een keuze waar ik zeker geen spijt van heb en ik hoop dat dat zo blijft.’

Marketing & Website

Noah

‘Er is weinig zo mooi als mogen werken met zoveel prachtige horloges. De horlogehobby is een beetje uit de hand gelopen, op een goede manier dan wel. Het zoeken naar steeds vooruit blijven gaan – op welke manier dan ook – houdt me bezig. Altijd een stijgende lijn hebben, dat is mijn doel. Het blijft leuk om aan Tijdloos Uurwerken te werken, ik heb mijn passie dan ook hierin gevonden.’

Fotograaf

Simon Heijnen

‘Waar ik in het begin nog niet zo veel van horloges af wist, kan ik nu toch wel zeggen dat ik me thuis voel in de wereld van horloges. Het bestuderen, fotograferen en bewonderen van deze stukken is nu een van mijn vaste bezigheden geworden en ik doe het dan ook met veel passie en plezier. Hier bij Tijdloos Uurwerken probeer ik dat zo goed mogelijk toe te passen en ook over te brengen bij onze klanten.’