Update

vintage horloges

Verhuisd naar Heerhugowaard, Noord-Holland

Vanaf 11 juni zal Tijdloos Uurwerken gevestigd zijn in Heerhugowaard, dus niet meer in Heerewaarden.
Dit kan dus gunstig zijn voor mensen die in Noord-Holland wonen. Uiteraard is het nog steeds mogelijk om op afspraak horloges te bekijken, graag op z'n minst één dag van tevoren zodat wij de horloges uit de kluis kunnen halen.

Noah zal vanaf nu klanten ontvangen, kom gezellig langs om onder het genot van een cappuccino te kletsen over horloges! Simon blijft het contactpersoon voor services, reparaties en restauraties, zijn contactgegevens zijn op
onze website te vinden.


Tijdloos Uurwerken in de krant

In de regionale krant 'De Toren'

Op 3 juni zijn wij verschenen in de regionale krant van Zaltbommel/Bommelerwaard (De Toren) en Maasdriel (Het Carillon). Dit vinden we natuurlijk hartstikke leuk! In het stukje in de krant wordt er verteld over het ontstaan van ons bedrijf en de verdeling van de taken. Zoals sommigen wellicht nog niet weten, Tijdloos Uurwerken is ontstaan door een profielwerkstuk. Meer daarover kan je lezen op onze 'Over' pagina of natuurlijk in de krant zelf! Ook willen we natuurlijk de redactie van de kranten bedanken dat we in de krant mochten staan.

Artikel De Toren
Artikel Het Carillon


Certina 28-16

Waar Tijdloos Uurwerken is begonnen!

Of het nu om een onderneming gaat of om het schrijven van een blogpost, iedereen begint ergens. Ik kan natuurlijk alleen voor mezelf spreken, maar meestal heb je op dat moment, het moment waar je net begint, veel minder kennis dan je nu/later hebt. Je hebt een doel en in de tussentijd leer je meer dan je gedacht had. Om eerlijk te zijn, voordat wij de kennis hadden die we nu hebben was de 'wereld' van vintage horloges dan ook best wel intimiderend voor ons. Zoveel onbekende merken, modellen en termen die je hoort te kennen! Na veel onderzoek en ervaring is dat natuurlijk weggegaan en dat is meteen dan ook het leuke aan werken aan een project waar je nog veel gaat leren.

Daarom leek het me een leuk idee om eens te schrijven over hoe wij zijn begonnen. Toen wij begonnen met Tijdloos Uurwerken hadden we uiteraard geen ervaring met ondernemen, we zaten immers allemaal nog in de vijfde klas van het gymnasium. Toen we begonnen met Tijdloos Uurwerken werden we geconfronteerd met allerlei onbekende terreinen waar we gewoon maar het beste van hebben gemaakt, wat soms aardig lukte, maar wat soms ook echt hilarisch is om terug te zien, dat moet natuurlijk gedeeld worden! Neem als voorbeeld de eerste poging van ons logo, dat spreekt volgens mij voor zichzelf. Wie weet lachen we volgend jaar ook om de dingen die we nu doen en hebben gemaakt!

Certina 28-16
Ons allereerste horloge, een Certina met een handopwindbaar 28-16 uurwerk
Oude logo
De eerste poging om een logo te maken...

 

Onze website kent ook vele evoluties! Op 25 maart 2019 is onze website voor het eerst online gegaan. Toen konden we nog niet met trots zeggen dat we een eigen mooie website hadden, de gehele website was zelfs in zwart-wit. Ook was alle tekst in het Engels, niet veel later besloten we om ons te focussen op enkel Nederland en België. Die eerste versie van onze website was gemaakt met een relatief simpele template bij een webshop hoster, deze template was SEO-technisch echt belabberd en ook qua customisation waren erg weinig mogelijkheden. Ons doel was om professionaliteit uit te stralen en deze template/website sloot daar niet bij aan. Daarom besloten we in oktober 2019 om over te stappen naar Wordpress. Dat is zeker een aanrader voor iedereen die een eigen website wil maken, mits je vele vrije uren hebt. Het maken van een eigen website in Wordpress is hartstikke leuk, maar kost echt enorm veel tijd (helemaal als je alles nog moet leren). Nog steeds hebben we veel plannen voor onze website, langzaam maar zeker zal het een compleet plaatje worden!

Oude website
Een screenshot van de eerste versie van onze website.

 


Breitling_Navitimer_7806[1]

Nieuwe horloges en accessoires!

We zijn enorm enthousiast om weer nieuwe horloges op onze website te zetten. Deze keer hebben we vijf bijzondere horloges:

  1. Omega Chronograaf referentie 2381 (1939)
  2. Breitling Navitimer referentie 7806 (1973)
  3. Breitling Cosmonaute referentie 809 (1968)
  4. IWC caliber 852 (1957)
  5. Heuer Autavia referetnie 7763 (1970)

Deze week zullen ze verschijnen in onze collectie, momenteel zijn we nog bezig met het maken van productfoto's. Het is daarentegen wel mogelijk al eerder te reageren door contact met ons op te nemen. Vandaag hebben we foto's gemaakt voor onze Instagram pagina.

Daarnaast gaan we ook iets anders introduceren op onze website, accessoires! Op zeer korte temijn zullen we lederen horlogebandjes aanbieden, handgemaakt in Duitsland. Meer informatie over de bandjes zelf zal volgen, maar we kunnen al wel met zekerheid zeggen dat ze enorm gaaf zijn! Uiteraard is het ook mogelijk een strap tool bij ons te bestellen, ook kunnen we voortaan op verzoek andere bandjes op horloges zetten.