Hoe gebruik je PolyWatch?

Het Probleem

Hoe voorzichtig je ook bent, horlogeglaasjes van kunststof zullen na verloop van tijd krasjes gaan vertonen. Dit is vooral te wijten aan de positie van het horloge op de pols, waar het gemakkelijk langs een muur of ander object kan schrapen. In tegenstelling tot een bril doen deze krasjes alleen afbreuk aan de schoonheid van het horloge en niet aan de functie. Het is echter wel vervelend om er constant naar te kijken.

Het Product

Voordat je jouw horloge naar de plaatselijke juwelier brengt voor een dure reparatie, is het beter om eerst zelf te proberen om de krasjes eruit te krijgen. PolyWatch is een verbluffend simpel en effectief middel om krasjes uit het horlogeglas te krijgen.

PolyWatch is een eenvoudige en betrouwbare oplossing tegen krasjes. De unieke PolyWatch pasta, die zich al miljoenen keren heeft bewezen, verwijdert zelfs diepe krassen! PolyWatch is niet voor niets wereldwijd de nummer 1 als het gaat om horloge poetsmiddelen voor acrylglas. De innovatieve plastische vervormingstechnologie, die de heldere lak op het glas lichtjes verzacht om beschadigde plekken te vullen, poetst krassen en oneffenheden in een oogwenk weg.

Instructies

Het is enorm gemakkelijk om PolyWatch te gebruiken. Er zijn slechts twee handelingen nodig:

Stap 1: Breng wat PolyWatch aan op het horlogeglas

Stap 2: Gebruik een stukje watten voor het poetsen

Poets onder sterke druk 2-3 minuten op het bekraste glas. Herhaal deze handeling voor diepere krassen.

Koop PolyWatch hier.